۱۶ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۵
کد خبر: ۵۷۳۷۳۸
حجت الاسلام اکبری خبر داد؛

تحصیل ۲۵۰۰ طلبه در مازندران| افزایش کرسی های درس خارج

حجت الاسلام اکبری با اشاره به فعالیت حدود ۲۵ مدرسه علمیه در شهرهای مخلتف مازندران، گفت: در حال حاضر حدود دو هزار و ۵۰۰ طلبه از پایه های اول تا دهم در این مدارس علمیه مشغول فراگیری علوم حوزوی هستند.
معاون آموزش حوزه علمیه مازندران

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، حجت الاسلام حمزه علی اکبری، معاون آموزش حوزه علمیه مازندران امروز در جلسه معاونان آموزش مدارس علمیه مرکز استان با اشاره به این که حوزه های علمیه در طول تاریخ مهد پرورش علما و فرهیختگان بزرگ دینی بوده است، گفت: امروز نیز باید همان مشی و روش در تربیت طلاب جوان مورد توجه قرار گیرد.

استاد حوزه علمیه مازندران در ادامه سخنان خود با بیان این که رسالت امروز حوزه های علمیه پرورش و تربیت طلاب نخبه، مستعد و انقلابی است، افزود: جامعه امروز بیش از هر زمان دیگری به چنین طلابی نیازمند است.

معاون آموزش حوزه علمیه مازندران در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید براین که مسائل آموزشی در مدارس علمیه باید طبق آیین نامه ها و بخشنامه های مرکز اجرایی شود، خاطرنشان کرد: اجرای دقیق آیین نامه های آموزشی در مدارس علمیه به طور حتم در رشد کمی و کیفی مدارس اثرگذار خواهد بود.

حجت الاسلام اکبری با اشاره به فعالیت حدود 25 مدرسه علمیه در شهرهای مخلتف مازندران، افزود: در حال حاضر حدود دو هزار و 500 طلبه از پایه های اول تا دهم در این مدارس علمیه مشغول فراگیری علوم حوزوی هستند.

وی در ادامه سخنان خود با بیان این که برای نخستین بار در طی سال های درس خارج در یکی از شهرهای مازندران رسمی شده است، تصریح کرد: این اقدام ارزشمند از هجرت بی رویه طلاب  به قم جلوگیری خواهد کرد.

معاون آموزش حوزه علمیه مازندران با اشاره به این که در حال حاضر علاوه بر این حدود هفت درس خارج غیر رسمی نیز در دیگر شهرهای استان از سوی علما و بزرگان حوزه برپا است، خاطرنشان کرد: با تلاش های صورت گرفته به زودی تعدادی از این دروس از سوی قم رسمی خواهد شد.

حجت الاسلام اکبری با استقبال از سیاست های جدید حوزه علمیه در تقویت اختیارات مدیریت های استانی، آن را اقدامی ارزشمند در جهت توسعه کمی و کیفی مدارس علمیه و همچنین تمرکز زدایی از قم دانست.

وی با بیان این که در حال حاضر بخش بسیار مهمی از مشکلات آموزشی، رفاهی و اداری طلاب در خود استان به آن رسیدگی می شود، خاطرنشان کرد: با وضعیت فعلی نیازی به هجرت طلاب به قم برای ادامه تحصیل و یا پیگیری های اداری نخواهد بود

معاون آموزش حوزه علمیه مازندران با اشاره به این که متأسفانه در گذشته به دیل نبود امکانات مناسب علمی، آموزشی، اداری و رفاهی در شهرستان ها همه طلاب علاقه مند برای ادامه تحصیل به قم هجرت می کردند، بیان داشت: در طی سال های این میزان هجرت روند کاهشی پیدا کرده و طلاب در خود استان می مانند.

حجت الاسلام اکبری با اشاره به تأکید رهبر معظم انقلاب اسلامی، مراجع تقلید و علمای حوزه نسبت به حضور طلاب و روحانیان در شهرهای خود، خاطرنشان کرد: خوشبختانه در طی این سال ها دغدغه های بزرگان نظام و حوزه در خصوص عدم مهاجرت به قم و حضور در شهرستان ها در حال محقق شدن است.

استاد حوزه علمیه مازندران با بیان این که در حال حاضر بسیاری از روستاها و مناطق محروم استان از نعمت داشتن یک روحانی بی بهره هستند، تصریح کرد: با توجه به ظرفیت بالای مدارس علمیه می توان از توان و پتانسیل طلاب جوان در فعالیت های تبلیغی بیشتر بهره گرفته شود.

معاون آموزش حوزه علمیه مازندران با اشاره به این که بر اساس آمار ارائه شده بیشترین طلاب در حال تحصیل حوزه علمیه مشهد و قم مازندرانی هستند، خاطرنشان کرد: اگر این طلاب به محل زندگی خود بازگردند بسیاری از مشکلات تبلیغی و دینی استان رفع خواهد شد.

حجت الاسلام اکبری با بیان این که متأسفانه خلأ حضور روحانیت در مناطق مختلف شهری و روستایی آثار مخرب فرهنگی و اجتماعی بسیاری را با خود به همراه خواهد داشت، تصریح کرد: باید با فراهم کردن بسترهای لازم زمینه بازگشت طلاب از حوزه های علمیه قم و مشهد به استان فراهم شود که خوشبختانه در سال های اخیر تحقق این برنامه ها شتاب بیشتری به خود گرفته است./۹۵۰/پ203/ب1

ارسال نظرات